Oppimateriaalit

Nyt on verkkokaupastamme saatavilla kätevät oppimateriaalit. Tuotteet soveltuvat hyvin esiopetus- ja koulukäyttöön. Tuotteiden käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana. Näillä tuotteilla teet oppimisesta helposti hauskaa ja toiminnallista!

 

Ideat näihin tuotteisiin ovat syntyneet koulussa ja niitä kehitellään yhdessä erityisopettajan, opettajien ja oppilaiden kanssa. Tuotteet vastaavat uudistuneen opetussuunnitelman tuomiin haasteisiin. Ne aktivoivat oppilaita liikkumaan, työskentelemään ryhmässä ja niiden avulla on helppo tuoda havainnollisuutta ja toiminnallisuutta oppimiseen.

Vaikka oppimateriaalimme on kehitetty koulussa, voi niitä silti käyttää myös kotona, kerhossa, päivähoidossa tai eskarissa. Ne soveltuvat kaiken ikäisille lapsille ja nuorille.

Flagmoren oppimateriaalit ovat monikäyttöisiä.  Esimerkiksi yhtä ja samaa mattoa voi käyttää monen oppiaineen tunneilla. Niitä on käytetty matematiikassa, äidinkielessä, liikunnassa ja ne soveltuvat myös ohjelmoinnin opetteluun. Oppimateriaaleja on käytetty myös pihalla kevätauringon paistaessa.

Yhteistä kaikille tuoteperheen jäsenille on helppokäyttöisyys ja huolettomuus. Ne ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa. Esimerkiksi isot mattomme (2m x 2m) painavat alle kilon!  Kaikki tuotteet voi huoletta taittaa, rullata ja pinota. Sen vuoksi ne vaativat vain vähän varastotilaa. Ne siliävät itsestään, mutta tarvittaessa ne voidaan myös silittää. Jos tuote likaantuu, se on helppo puhdistaa. Tuotteen voi pyyhkiä kostealla tai tarvittaessa pestä pesukoneessa 40 asteen lämpötilassa. Pesu saattaa tehdä tuotteesta pehmeämmän, mutta se säilyy silti käyttökelpoisena.

Kaikki oppimateriaalituotteemme ovat laadukkaita ja turvallisia avainlipputuotteita. Ne ovat kestäviä ja kauniita. Niissä käytetään ympäristöystävällisiä värejä, eivätkä tuotteet sisällä lateksia. Oppimateriaalimme ovat edullisia ja kaikkien lompakoille sopivia laatutuotteita.

Oppimateriaalit- tuoteperheemme jakautuu kahteen ryhmään: liinoihin ja mattoihin.

Liinat

Liinat on valmistettu laadukkaasta, paksusta 100% kudotusta polyesterkankaasta. Ne soveltuvat pöydille, seinälle, verhoiksi ja kaikkeen sellaiseen toimintaan, jossa ei ole liukastumisvaaraa. Niitä voi käyttää hyvin ohjelmointialustoinakin.

Matot

Matot on valmistettu liukumattomasta pu-materiaalista. Ne ovat verrattomia kaikkeen toiminnalliseen aktiviteettiin kotiin, luokan lattialle, käytävälle tai liikuntasaliin. Maton voi huoletta levittää lattialle, sitä voi hieman silittää jalalla ja se tarttuu lattiapintaan kiinni turvallisesti. Toisin kuin lattiatarrat, maton voi siirtää käytön jälkeen pois. Lattiaan ei jää jälkiä ja siivojakin pysyy tyytyväisenä.

Näillä tuotteilla teet oppimisesta helposti hauskaa ja toiminnallista! Lisätietoja ja käyttövinkkejä voit kysyä osoitteesta edugrafituote@gmail.com tai 0400 720698, erityisopettaja Elina Karstu.

Toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta.

Huomioithan, että verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tuotetiedustelut:

Edugrafi, Elina Karstu, p. 0400 720 698.
edugrafituote@gmail.com

Näytetään kaikki 14 tulosta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.