Kertotaulumatto 200×200 cm

186.00

Veroton hinta 150,00 eur/kpl

Tuotetunnus (SKU): 4033498 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kertotaulumatto on kätevä valinta opetustilanteisiin ja itse oppimiseen. Tuote soveltuu hyvin esikoulu- ja koulukäyttöön. Oppimateriaalit soveltuvat myös päiväkoti tai kotikäyttöön. Tuotteiden käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana. Näillä tuotteilla teet oppimisesta helposti hauskaa ja toiminnallista!

Kertotaulumatto, 200 cm x 200 cm

Aivan uudenlainen kevyt ja taipuisa kertotaulumatto toiminnalliseen matematiikkaan! Enää ei tarvitse katsoa kertotauluja enemmän tai vähemmän vaivihkaa oppikirjasta kun luokassa tai käytävällä onkin yhteinen kertotaulumatto. Oppilas voi nousta paikaltaan ja tulla tutkimaan kertotauluja. Samalla opettaja näkee oppilaan tuen tarpeen. Oivallinen kertotaulujen oppimiseen. Oppilas voi lorutella kertotaulun vastauksia vaikka niiden päällä askeltaen.
Matolla on myös helppoa varioida erilaisia toimintahetkiä ja pelejä.
Tätä mattoa on helppo käyttää, siirtää paikasta toiseen ja varastoida. Maton reilu koko (noin 2mx2m) mahdollistaa monet toiminnallisen matematiikan variaatiot. Matto painaa reilut 900 g! Kevyestä rakenteestaan huolimatta sen päällä voi hyppiä turvallisesti. Materiaali on liukumatonta pu-materiaalia, joka asettuu tiiviisti lattiaa vasten. Sopii myös liikuntasalin lattialle. Toisin kuin lattiatarrat, maton voi siirtää käytön jälkeen pois. Lattiaan ei jää jälkiä ja siivojakin pysyy tyytyväisenä. Ei sisällä luonnonkumia. Painettu ympäristöystävällisillä väreillä.

Tuotetiedustelut:

Edugrafi, Elina Karstu, p. 0400 720 698.
edugrafituote@gmail.com

Tilaukset:

oppimateriaalit@flagmore.fi

tai verkkokaupasta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.