Lukuavaruusliina 180×180

70.00

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4032939 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aivan uudenlainen kevyt ja taipuisa lukuavaruusliina toiminnalliseen matematiikkaan!  Tätä satataulua voi käyttää oppimisen tukena kuten luokissa yleensäkin, mutta oman satataulun sijaan, luokassa onkin yhteinen.  Oppilas voi nousta paikaltaan ja tulla laskemaan laskuja sen avulla. Samalla opettaja näkee oppilaan tuen tarpeen. Liinalla on myös helppoa varioida erilaisia toimintahetkiä ja pelejä. Etsiä joka toisen (parilliset ja parittomat), etsiä viidellä jaolliset, kympillä jaolliset, kolmella jaolliset jne. Etsiä neljän kertotaulun vastaukset jne.

Lukuavaruusliina

Liinan voi ripustaa seinälle, ikkunaverhoksi, pöytäliinaksi tai laittaa lattialle. Mm. Bee bot robotti kulkee sen päällä vaivatta.   Liina saattaa liukua lattialla, jos sen päällä kävelee tai hyppii.  Jos halutaan matto, joka kestää myös sen päällä hyppimisen liukumatta, suosittelemme lukuavaruusmattoa, joka on tehty eri materiaalista, mutta on muuten samanlainen. Tulossa myös tuotteeksi sitä varten kehitettyä ohjelmointimattoa, jossa ruutukoko on yhteensopivat bee bot-robotin liikkumaradan kanssa, mutta tätäkin voi toki käyttää.

Tätä liinaa on helppo käyttää, siirtää paikasta toiseen ja varastoida. Maton reilu koko (noin 2mx2m) mahdollistaa monet toiminnallisen matematiikan variaatiot. Liina painaa alle kilon!  Materiaali on paksua ja tukevaa polyesterneulosta, joka siliää itsestään.  Tarvittaessa silitys alhaisella lämpötilalla.  Liinan voi pyyhkiä tai pestä 40 asteen vesipesussa. Pesun jälkeen se pehmenee hieman pintakäsittelyaineen poistuttua, mutta on edelleen käyttökelpoinen.   Painettu ympäristöystävällisillä väreillä. 

Tuotetiedustelut: Edugrafi Elina Karstu , 0400 720 698. edugrafituote@gmail.com

Tilaukset:

oppimateriaalit@flagmore.fi

tai verkkokaupasta

 

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.