Kertotaululiina 180×180 cm

70.00

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4032938 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aivan uudenlainen kevyt ja taipuisa kertotaululiina toiminnalliseen matematiikkaan!   Enää ei tarvitse katsoa kertotauluja enemmän tai vähemmän vaivihkaa oppikirjasta kun luokassa tai käytävällä onkin yhteinen kertotaululiina. Oppilas voi nousta paikaltaan ja tulla tutkimaan kertotauluja. Samalla opettaja näkee oppilaan tuen tarpeen.  Oivallinen kertotaulujen oppimiseen.  Liinan avulla voi toteuttaa monenlaisia pelejä ja leikkejä.

Kertotaululiina

Liinan voi ripustaa seinälle, ikkunaverhoksi, pöytäliinaksi tai laittaa lattialle. Mm. Bee bot robotti kulkee sen päällä vaivatta.  Liina saattaa liukua lattialla, jos sen päällä kävelee tai hyppii.  Jos halutaan matto, joka kestää myös sen päällä hyppimisen liukumatta, suosittelemme kertotaulumattoa, joka on tehty eri materiaalista, mutta on muuten samanlainen. Tulossa on myös tuotteeksi sitä varten kehitettyä ohjelmointimattoa, jossa ruutukoko on yhteensopivat bee bot-robotin liikkumaradan kanssa, mutta tätäkin voi toki käyttää.

Tätä liinaa on helppo käyttää, siirtää paikasta toiseen ja varastoida. Maton reilu koko (noin 2mx2m) mahdollistaa monet toiminnallisen matematiikan variaatiot. Liina painaa alle kilon!  Materiaali on paksua ja tukevaa polyesterneulosta, joka siliää itsestään.  Tarvittaessa silitys alhaisella lämpötilalla.  Liinan voi pyyhkiä tai pestä 40 asteen vesipesussa. Pesun jälkeen se pehmenee hieman pintakäsittelyaineen poistuttua, mutta on edelleen käyttökelpoinen.   Painettu ympäristöystävällisillä väreillä. 

Tuotetiedustelut: Edugrafi Elina Karstu , 0400 720 698. edugrafituote@gmail.com

Tilaukset:

oppimateriaalit@flagmore.fi

tai verkkokaupasta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.