aitoon_tehdas_webFlagmoren tehdas Aitoossa

Vuokrattavana toimisto-, tuotanto- ja varastotilaa.

Katso kuvat

Kysy lisää:

0207 625 200
myynti@flagmore.fi

 

 

 

Flagmore – liikepaikkamainonnan ammattilainen

Flagmore on suomalainen liikepaikkamainonnan, tapahtumatuotteiden ja yritysilmeratkaisujen suunnittelija, valmistaja ja myyjä.

Juuremme ulottuvat pitkälle, aina Tikkurilan Silkkiin ja Finlaysoniin saakka. Nykyään toimimme kansainvälisesti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Virossa, Puolassa ja Yhdysvalloissa. Lipputehdas / kangaspaino sijaitsee Pälkäneellä, Aitoossa, ja lipputankotehdas Virossa lähellä Tallinnaa. Valmistamme yritysliput ja mainoskankaat perinteisesti silkkipainaen tai nykyaikaisesti digitaalisesti tulostaen – aina tilanteen mukaan. Olemme Pohjoismaiden johtavia mainoskankaiden ja liputustuotteiden valmistajia ja toimittajia, ja ylpeitä siitä.

Ympäristöasiat ovat meille luonnollisestikin tärkeitä, joten panostamme toimintamme ympäristöystävällisyyteen.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ympäristöpolitiikka
Flagmore Oy:n johto on asettanut ympäristöasioiden hallinnan hyvän tason yhdeksi liiketoimintamme keskeisistä päämääristä. Kannustamme koko henkilöstöämme tämän päämäärän edellyttämään ympäristön huomioon ottavaan toimintaan.
Tunnistamme toimintamme ympäristövaikutukset ja sitoudumme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen ja ympäristöasioiden hallinnan jatkuvaan parantamiseen. Asetamme kemikaalien käyttöön, syntyvien jätteiden määriin, sekä raaka-aineiden ja energian kulutukseen liittyviä tavoitteita, joilla pyrimme jatkuvasti edistämään ympäristön hyvinvointia.
Noudatamme kaikkea toimintaamme liittyvää ympäristölainsäädäntöä ja huomioimme asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme meihin kohdistamat ympäristövaatimukset ja -odotukset. Kannamme tuotepakkaustemme tuottajavastuun kuulumalla Pakkausalan ympäristörekisteriin (PYR).
Materiaalien ja palvelujen toimittajia valitessamme arvostamme yrityksiä, jotka omissa toiminnoissaan ovat sitoutuneet ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen.
Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.