Metsäseikkailumatto 98 x 600 cm

279.00

Metsäseikkaulumatto aktivoi liikkumaan: tasapainoilemaan, pyörimään, hyppimään, sipsuttamaan, askeltamaan ja tekemään vaikka kuperkeikan. Tarkkasilmäisimmät löytävät pieniä yksityiskohtia metsän pikkuötököistä, pörriäisistä, salaperäisistä kurkistelijoista. Sopii hyvin liikuntahetkiin, käytäville, luokkaan. Luo tunnelmaa ja kodikkuutta pieneenkin tilaan.

 

Tuotetunnus (SKU): 4038797 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Metsäseikkailumatto

Haistatko metsän tuoksun? Kuuletko pörinää ja lintujen laulua? Iloisen oppimisen ihmemaan metsäseikkailumatto tuo 6 neliömetriä metsätunnelmaa sisätiloihin, ilman havunneulasia.

Matto aktivoi liikkumaan: tasapainoilemaan, pyörimään, hyppimään, sipsuttamaan, askeltamaan ja tekemään vaikka kuperkeikan. Tarkkasilmäisimmät löytävät pieniä yksityiskohtia metsän pikkuötököistä, pörriäisistä, salaperäisistä kurkistelijoista. Sopii hyvin liikuntahetkiin, käytäville, luokkaan. Luo tunnelmaa ja kodikkuutta pieneenkin tilaan.

Metsäseikkailumaton ylittämiseen voi antaa selkeitä ohjeita tai antaa luovuuden kukkia. Jokaisella kerralla maton voi ylittää vaikkapa uutta reittiä käyttäen. Maton kuviot antavat vinkkejä toimintaan. Käden ja jalkapohjan kuvat aktivoivat hyppäämään nelinkontin, antamaan käsiläpsyn tai konttaamaan. Riuku on ylitettävä putoamatta, tukilta ei kannata vierähtää alas. Lammen yli pääsee lumpeenlehtiä pitkin. Spiraaleissa pyörähdetään ympäri.

Metsäseikkailumattoon voi liittää myös tehtäviä: Mitäpä jos sanakokeet ovatkin kortteina maton eri puolilla? Kertolaskutehtävät kelopuussa? Tai sanaluokat sikin sokin? Tämä matto on taattua Iloisen oppimisen ihmemaan laatua. Monikäyttöinen, helppohoitoinen, turvallinen, pestävä ja kestävä. Helppo varastoida pieneenkin tilaan. Suomalainen avainlipputuote parhaasta päästä.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta.

Tuotetiedustelut:

Edugrafi, Elina Karstu, p. 0400 720 698.
edugrafituote@gmail.com

Tilaukset:

oppimateriaalit@flagmore.fi

tai verkkokaupasta

 

Lisätiedot

Koko / Storlek

,

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.