Lukuavaruusmatto 200×200 cm

186.00

Veroton hinta 150,00 eur/kpl

Tuotetunnus (SKU): 4033499 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lukuavaruusmatto on kätevä valinta opetustilanteisiin ja itse oppimiseen. Tuote soveltuu hyvin esikoulu- ja koulukäyttöön. Oppimateriaalit soveltuvat myös päiväkoti tai kotikäyttöön. Tuotteiden käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana. Näillä tuotteilla teet oppimisesta helposti hauskaa ja toiminnallista!

Lukuavaruusmatto, n. 200cm x 200cm.

Aivan uudenlainen kevyt ja taipuisa lukuavaruusmatto toiminnalliseen matematiikkaan! Satataulua voi käyttää oppimisen tukena kuten luokissa yleensäkin, mutta oman satataulun sijaan, luokassa onkin yhteinen. Oppilas voi nousta paikaltaan ja tulla laskemaan laskuja sen avulla, vaikka siinä kävellen. Samalla opettaja näkee oppilaan tuen tarpeen. Matolla on myös helppoa varioida erilaisia toimintahetkiä ja pelejä. Oppilas voi lorutella luvut 0-100 askeltamalla matolla etuperin ja takaperin. Askeltaa joka toisen (parilliset ja parittomat) Etsiä viidellä jaolliset, kympillä jaolliset, kolmella jaolliset jne. Etsiä neljän kertotaulun vastaukset jne. Askeltamisen sijaan, voidaan vaikka heittää hernepussia pyydettyihin lukuihin.

Tätä mattoa on helppo käyttää, siirtää paikasta toiseen ja varastoida. Maton reilu koko (noin 2mx2m) mahdollistaa monet toiminnallisen matematiikan variaatiot. Matto painaa alle kilon! Keveydestään huolimatta sen päällä voi myös hyppiä turvallisesti. Materiaali on liukumatonta pu-materiaalia, joka asettuu tiiviisti lattiaa vasten. Sopii myös liikuntasalin lattialle. Toisin kuin lattiatarrat, sen voi siirtää käytön jälkeen pois. Lattiaan ei jää jälkiä ja siivoojakin pysyy tyytyväisenä. Ei sisällä luonnonkumia. Painettu ympäristöystävällisillä väreillä

Tuotetiedustelut:

Edugrafi, Elina Karstu, p. 0400 720 698.
edugrafituote@gmail.com

Tilaukset:

oppimateriaalit@flagmore.fi

tai verkkokaupasta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.