Ohjelmointimatto 200 x 200 cm

186.00

Tuotetunnus (SKU): 4034640 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Oppimateriaaliperheemme helmi on Bee-Botille soveltuva ohjelmointimatto.

Maton graafisena teemana on aurinkokunta. Siinä on numerot yhdestä sataan ja keskellä mattoa olevaa aurinkoa kiertävät planeetat. Planeetat esiintyvät toisiinsa nähden oikeassa järjestyksessä ja mittakaavassa. Kiertoradalla on myös kolmiulotteisia geometrisia kuviota ja yleisimmin suomen kielessä esiintyviä kirjaimia. Ohjelmointirobotti pääsee linnunradalle neljästä pyrstötähden osoittamasta pisteestä, jotka sijaitsevat maton kulmissa.

Ohjelmointimatto on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöiseksi. Matto mahdollistaa pelillisyyden, se aktivoi oppilaita liikkumaan, työskentelemään ryhmässä ja sen avulla on helppo nivoa uuden opetussuunnitelman mukaista ohjelmointia eri oppisisältöihin. Mattoa on käytetty ohjelmointiin mm matematiikassa, äidinkielessä, kielten opetuksessa, liikunnassa, ja erityisopettajan antamassa luki-ja puheopetuksessa . Idea tämän tuotteen kehittämiseen on syntynyt koulussa ja se on todettu erittäin toimivaksi isommankin ryhmän kanssa. Vaikka oppimateriaalimme on kehitetty koulussa, voi niitä silti käyttää myös kotona, kerhossa, päivähoidossa tai eskarissa. Ne soveltuvat kaiken ikäisille lapsille ja nuorille.

Ohjelmointimatto on helppo ja huoleton käyttää, se on kevyt ja helppo kuljettaa. Kevyestä rakenteestaan huolimatta sen päällä voi hyppiä turvallisesti. Materiaali on liukumatonta pu-materiaalia, joka asettuu tiiviisti lattiaa vasten. Sopii myös liikuntasalin lattialle. Toisin kuin lattiatarrat, maton voi siirtää käytön jälkeen pois. Lattiaan ei jää jälkiä ja siivojakin pysyy tyytyväisenä. Vaikka matto on kooltaan suuri (2mx2m) se painaa vain alle kilon!  Maton voi huoletta taittaa, rullata ja pinota. Sen vuoksi se vaatii hyvin vähän varastotilaa. Se siliää itsestään, mutta tarvittaessa se voidaan myös silittää alhaisella lämpötilalla. Jos tuote likaantuu, se on helppo puhdistaa. Tuotteen voi pyyhkiä kostealla tai tarvittaessa pestä pesukoneessa 15 asteen lämpötilassa. (max 40 asteen lämpötilassa). Pesu saattaa tehdä tuotteesta pehmeämmän, mutta se säilyy silti käyttökelpoisena.

Kaikki materiaalimme ovat laadukkaita ja turvallisia avainlipputuotteita. Ne ovat kestäviä ja kauniita. Niissä käytetään ympäristöystävällisiä värejä. Ei sisällä luonnonkumia. Oppimateriaalimme ovat edullisia ja kaikkien lompakoille sopivia laatutuotteita, joista on iloa pitkäksi aikaa. Tällä tuotteella saat rahoillesi vastinetta!

Tutustu myös hauskoihin maton peli-ideoihin täällä. Eli ei muuta kuin leikkimään ja uutta oppimaan!

 

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.