Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet välittävät viestisi kauas ja kaikille. Keskeisillä liikennepaikoilla ja kulkuväylien läheisyydessä iso tuloste on tehokas media, joka huomataan jo kaukaa. Suurkuvatulosteet myös ohjaavat asiakkaat tehokkaasti myymälääsi tai yrityksesi toimipisteeseen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää toimitilasi seinällä olevaa mainospaikkaa vaihtuvien kampanjoiden mainostamiseen. Näyttävää mainontaa kustannustehokkaasti!

Julkisivupeitteen avulla voit myös vaihtaa vaikka kokonaisen seinän ilmeen toiseksi, tai peittää julkisivun kokonaan tai osittain remontin ajaksi vaikkapa näköispeitteellä – vain mielikuvitus on rajana. Hyödynnä remonttiaika, ja kerro viestisi isolla seinäpinnalla kuvaa tai tekstiä käyttäen, tai näitä yhdistäen.

Suurkuvatulosteet jokaiseen tarpeeseen

Meiltä saat kaikenkokoiset suurkuvatulosteet ja julkisivupeitteet esimerkiksi remonttien ajaksi, mainostarkoitukseen tai viestintään. Seinänkokoista suurkuvaa voit käyttää myös yksilöllisenä sisustuselementtinä vaikka tapetin sijaan. Se sopii niin toimistoon, myymälään kuin ravintolaankin. Tulostettu seinäkangas on myös monikäyttöinen: voit käyttää kangasta esimerkiksi messuilla, ja siirtää sen sitten toimipisteeseesi. Kangas on kevyt ja helppo kuljettaa, ja se pysyy ehjänä käyttökerrasta toiseen. Kangas tuo myös pehmeyttä sisustukseen ja vaimentaa ääniä. Levein tekstiilitulostimemme on 3,2 m leveä, joten esimerkiksi messuseinät toteutamme ongelmitta ilman saumoja.

Hoidamme halutessasi asennukset ja asianmukaisen kiinnityksen niin, että suurkuvatulosteet pysyvät paikallaan ja ovat hyvän näköisiä. Suurkuvatulosteen materiaalin voit valita erilaisten kankaiden ja vinyylien väliltä. Valikoimastamme löytyy myös runsaasti palosuojattuja materiaaleja. Autamme valitsemaan sopivan materiaalin kulloisenkin käyttöpaikan ja käyttötarkoituksen mukaan.

Mikäli etsit pysyvää kiinnitysratkaisua, jolla kiinnität suurkuvatulosteet esimerkiksi oman kiinteistösi seinään, autamme mielellämme sopivan kiinnitystavan löytämisessä. Kauttamme saat sekä yksinkertaiset ja edulliset kiinnitysprofiilit että tukevat banderollitelineet suurien kuvien kiinnitykseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme referenssejä ja esimerkkejä erilaisista toteutuksista, ja löydämme varmasti tarkoitukseesi sopivan ratkaisun. Autamme halutessasi myös suunnittelussa.

Toteutamme niin pienet kuin isotkin kohteet: Flagmore toteutti Eduskuntatalon julkisivun sekä työmaatilojen peitteet kesällä 2015. Kaupunkilaiset ja turistit saavat koko kahden vuoden mittavan saneerausurakan ajan ihailla Eduskunnan päärakennuksen julkisivusta tehtyä näköistulostetta, jolla koko remontoitava julkisivu on peitetty. Melko aidon näköinen, eikö totta? Lisäksi projektiin kuului Eduskunnan arkistosta otettujen vanhojen mustavalko-valokuvien mukaan valmistetut työmaatilojen peitteet.

Toteutukseen kuului julkisivun näköispiirroksen toteutus, yhteistyö pääurakoitsijan, arkkitehtitoimiston, teline- ja asennusurakoitsijan kanssa sekä projektin johto ja valvonta. Toivommekin, että näköis- ja valokuvapeitteistä riittää iloa tulevalle kahdelle vuodelle sekä kaupunkilaisille että Helsingissä vieraileville turisteille.

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous:

tai

0207 625 200

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.