Erikoislipputangot

Meiltä saat erikoistangot omien tarpeittesi mukaan. Aina ei tavallinen, valkoinen lipputanko ole paras ratkaisu.

 

U-palkkitangot

Lipputanko voidaan asentaa myös vanhaan metalliseen u-palkkiin jos palkkien etäisyys toisistaan on riittävä. Tanko vahvistetaan tyvestään, jotta lasikuituputki kestää pulttikiinnityksen.Toimituspakettiin kuuluu lipputanko, nuppi, knaapi, lippunaru sekä lippulukot.

 

Erikoisväri

Meiltä saat erikoistangot brändisi väriin sävytettynä. RAL-sävyiset lipputangot valmistetaan tilausten mukaan, joten niissä on normaalia pidempi toimitusaika.

 

Turvavaijeri ja vahvistetut lipputangot

Turvavaijerin asennus seinä- ja kattotankoihin varmistaa sen, ettei lipputanko katketessaan putoa maahan, vaan jää vaijerin varaan roikkumaan. Vahvistettuja lipputankoja käytetään tuulisissa tai muuten haastellisissa paikoissa. Näissä seinämävahvuus on normaalia lipputankoa suurempi.

 

Tuulipussitangot

Valmistamme myös tuulipussitankoja, joissa on valmiiksi asennettu laakeroitu akseli tuulipussitelinettä varten. Telineet ovat halkaisijaltaan 40, 60 ja 90 cm. Tankojen pituudet ovat 6-9 m. Tuulipussitangot ovat aina vahvistettuja lipputankoja.

 

Sisänarujärjestelmät

Turvalukittavilla sisänarujärjestelmillä saat lisäturvaa lipuillesi; sillä voit suojata lipun ilkivallalta. Niin uusiin kuin vanhoihinkin lipputankoihimme voidaan asentaa lippunarun kulkemaan tangon sisälle.

Käsikäyttöisessä sisänarujärjestelmässä tangon sisällä kulkeva lippunaru saadaan esille avaamalla lukittava narukotelo. Lipun noston /laskun jälkeen loppu naru pujotetaan tangon sisään ja lukitaan kotelo kiinni.

Vinssijärjestelmä on asennettu lippunaruineen tangon sisään. Lipun nostaminen ja laskeminen käy vaivattomasti veivillä, joka voidaan irrottaa tangosta ilkivallan ja varkauden torjumiseksi. Tangon kyljessä on ns suojamutteri, joka ensin avataan veivin toisella päällä, tämän jälkeen veivi menee sisään ja lippu voidaan nostaa /laskea veiviä kääntämällä.

 

Bannertangot

Banner-tangoilla saat lippusi näkymään sekä tuulella että tyynellä säällä. Haluathan lippusi viestivän yhtä tyylikkäästi ja selkeästi vuorokauden ympäri kaikilla ilmoilla. Erilaiset banner-tangot pitävät lipun aina suorana. Erona on kuitenkin se, että Bannerbar on kiinteä lipunkannatin, kun taas Bannerliftin voi nostaa ja laskea lipun mukana.

Banner-bar

Banner-bar asennetaan kiinteästi lipputangon huipulle. Se pitää lipun ryhdikkäästi suorana ja kuulalaakeroituna se kääntää lipun tuulen suuntaisesti. Toimitukseen kuuluu nuppi, holkki, laakeroitu mekanismi, putki (max 150 cm) ja vastapaino.

Banner-lift

Banner-lift toimii kuten Bannerbar. Lippu on vaivaton vaihtaa, sillä Bannerlift voidaan nostaa ja laskea lipunvaihdon yhteydessä. Toimitukseen kuuluu nuppi, holkki, putki (max 150 cm) ja vastapaino.

Bannerlift vaatii toimiakseen vinssitangon.

 

Flag extender pitää liput hyvin näkyvillä vaikka ei tuulisikaan.

Flag extender koostuu kolmesta osasta:

1) lipusta, johon on ommeltu kanavataskut,

2) hiilikuitujänteestä, joka levittää lipun muotoonsa ja

3) lipun suorassa pitävästä painosta.

Flag extenderin käyttäminen ei vaadi erillisiä lisäosia lipputankoon, vaan lippu voidaan nostaa tankoon kuten tavallisetkin liput. Flag extender on kestävä ja sopii erinomaisesti käytettäväksi pystylipussa. Lipun vaihdon yhteydessä ei tarvitse hankkia uutta jännettä, vaan voit käyttää huoletta samaa. Vaihdat vain jänteen ja painon uuteen lippuun. Flag extender on käytännöllinen ja taloudellinen ratkaisu tehokkaaseen mainontaan.

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous:

tai

0207 625 200

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.