Lipputangot kaikkiin tarpeisiin

Laadukas ja helppohoitoinen Flagmore Nordic -lipputanko on pihasi kaunistus sekä yksityis- että yrityskäytössä. Liputtamalla saat firmallesi näkyvyyttä, sillä yritys- tai mainoslippu on maamerkki, joka huomataan jo kaukaa. Se ohjaa asiakkaat luoksesi. Yksityishenkilönä voit liputuksella juhlistaa varsinaisten liputuspäivien lisäksi perhejuhlia. Liputuspäivienkään ulkopuolella lipputanko ei ole tyhjillään, sillä voit pitää tangossa siniristiviiriä tai maakuntaviiriä eli isännänviiriä, joka saa liehua salossa vuorokauden ympäri. Jouluksi voit hankkia vaikkapa salkoon nostettavat näyttävät jouluvalot!

Lipputanko jokaiseen kohteeseen

Lipputanko -mallistomme kokovaihtoehdoista löydät varmasti sopivan pituuden. Pakettiin kuuluu tangon lisäksi aina myös varustepaketti, joka sisältää asennustarvikkeet: nupin, lippunarun, knaapin, lippulukot, tartuntajalustan (eli betoniankkurit, saranalevyn ja mutterisarjan) sekä asennusohjeen. Tartuntajalusta sopii myös kallioasennukseen. Kilpimuotoinen laippa ja vahvemmat pultit takaavat jalustan paremman kestävyyden. Sama jalusta sopii kaikkiin 6-12 m tankoihin. Pitkät (14-18 m) tangot toimitamme kaksiosaisina, joten kuljetus on helpompaa ja edullisempaa. Pitkiin tankoihin kuuluu oma varustepaketti, joka sopii 14-18 metrisiin tankoihin.

Vaihtoehtoisesti voit hankkia asennukseen maaruuvin, jonka avulla lipputanko on mahdollista asentaa nopeasti pehmeään maaperään kuten sora- ja savimaahan, edellyttäen että maata on 120 cm:n syvyydeltä. Jos paikka ei miellyttänytkään, voit yhtä helposti ja nopeasti purkaa maaruuvin ja siirtää sen uuteen paikkaan. Maaruuvi painaa ainoastaan 12 kg ja se sopii 6 – 9 metrisiin tankoihin.

Meiltä saat myös valmiit betonijalustat. Pysyvässä asennuksessa valmis betonielementti upotetaan maahan. Tilapäiseen käyttöön kannattaa valita maanpäällinen betonijalusta, jota voi tarvittaessa siirtää paikasta toiseen. Jalustan paino määräytyy tangon pituuden mukaan.

Flagmore on Euroopan suurin lasikuituisten lipputankojen valmistaja. Referenssinä muun muassa Lontoon ja Sotshin Olympialaiset. Uusimpana referenssinä upea lipputaideteos: Daniel Buren, Laskostua/Avautua 105 väriä tuulessa (Ployer/Déployer 105 coleurs aux vents), in situ – teos, Espoon Tapionaukio, 2022, EMMA – Espoon modernin taiteen museo. Katso video:

/wp-content/uploads/IMG_8463.mov

Valikoimastamme löytyy myös turvalukittava ja sisänarullinen lipputanko, joilla voit turvata lippusi ilkivallalta. Sisänarujärjestelmä on saatavissa käsikäyttöisenä tai vinssillä varustettuna. Sisänarujärjestelmä lisää myös tangon käyttömukavuutta, kun narun hakkaavaa ääntä ei kuulu lainkaan.

Yrityskäyttöön kannattaa vaihtoehtona miettiä myös banner-tankoa, jossa tangon yläosassa on poikkitanko: joko kiinteä bannerbar-tanko tai irrallinen bannerlift-tanko. Banner-tangossa käytetään pystylippua, jonka yläreunan poikkitanko pitää aina auki. Näin lippusi näkyy hyvin silloinkin, kun ei tuule.
Banner lipputanko on mainio valinta, kun käytät tankoja myös kampanjaluonteiseen liputtamiseen. Halutessasi liputtaa myös liputuspäivinä Suomen lipulla, valitse yksi erillinen, perinteinen lippusalko, ja sen lisäksi banner-tankoja yrityslipuille.

Myös tiiviissä kaupunkiympäristössä voit liputtaa käyttämällä seinätankoa. Lujitemuoviset seinätangot on saatavissa 3-6 metrin pituisina, ja valittavissa on useita eri jalustavaihtoehtoja.

Lipputangon hoidoksi riittää pesu ja narujen vaihto muutaman vuoden välein. Testaamme tuotteitamme säännöllisesti eri sääolosuhteissa, ja myönnämmekin tangoillemme kymmenen vuoden takuun. Meiltä saat myös kaikki liputustarvikkeet – kysy lisää joko jälleenmyyjiltämme rautakaupoista tai suoraan asiakaspalvelustamme.

 

Flagmore lipputanko Nordig

Flagmoren Nordic lipputanko

 

Flagmoren Nordig lipputangot ovat yrityksesi maamerkki.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous:

tai

0207 625 200


Trustmary Reviews

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.