Pöytälippu Suomi

22.90

tuotetunnus (SKU) 78050 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laadukas kotimainen Suomen pöytälippu koristeeksi hyllyyn tai pöydälle, miksei myös ikkunalaudalle. Toimii hyvin myös lahjana tai huomionosoituksena. Mikäli haluat tilata pelkän lipun ilman jalustaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteiden toimitusaika on 2  – 5 päivää.

Lippumme ovat kaksipuoleisia polyesterilippuja polttoleikatuin reunoin. Pöytälippumme toimitetaan laatikoissa tangon ja jalustan kanssa. Jalusta on vaaleaa marmoria, tai halutessasi voit tilata lipun pyöreällä metallijalustalla marmorijalustan sijaan. Kirjoita tällöin toiveesi metallijalustasta tilauksen kommentti-kenttään. Pöytälippu kiinnitetään tankoon narulla. Pöytälipun koko on 14×23 cm ja pöytälipputangon korkeus marmorijalustalla on 45 cm.

Juhlia, kokouksia ja tapahtumia, joihin saapuu ulkomaalaisia vieraita, on kohteliasta kunnioittaa kansallisuuksien mukaisilla pöytälipuilla. Ulkosalkoon tarkoitettua kansallislippua ei ole soveliasta ripustaa seinälle koristeeksi. Pöytälippu on tarkka jäljennös oikeasta lipusta ja se edustaa samoja arvoja. Pöytälippua on siis kohdeltava kansallislipulle kuuluvalla kunnioituksella. Myös yritysten ja yhteisöjen pöytälippuja voi käyttää.

Pöytästandaari ja vaihtoviirit

Valmistamme myös vaihtoviirejä kerhoille ja urheiluseuroille. Vaihtoviirit ovat yksipuoleisia viirejä, joita seurat vaihtavat tapahtumissa keskenään. Viirin etupuoli on satiinia, taustana on tukikangas, yläosassa on ohut metallituki ja ripustusnyöri. Viirin reunat on polttoleikattu. Muoto on vapaa, vaikkakin useimmiten vaihtoviiri on kolmion muotoinen. Lisäkoristeena voidaan käyttää tupsuja tai hapsunauhaa.

Jos tuotteesta on vain idea, annamme mielellämme suunnitteluapua sen toteuttamiseen.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.