Pöytäliput

Meiltä saat laadukkaat Suomessa valmistetut, arvokkaat pöytäliput. Liput ovat kaksipuoleisia, ohuesta polyesterista valmistettuja lippuja siistein polttoleikatuin reunoin. Pöytäliput toimitetaan yksittäispakattuna laatikoissa tangon ja jalustan kanssa. Jalusta on vaaleata marmoria, mutta halutessasi voit valita myös pyöreän metallijalustan (ota yhteyttä myyntiimme tai kirjoita toiveesi tilauksen kommenttiosioon, jos haluat metallijalustan). Lippu kiinnitetään tankoon ohuella narulla oikean lipun tavoin.

Pöytälipun korkeus on 14 cm ja sen pituus määräytyy kunkin maan lipun oikeiden mittasuhteiden mukaan. Esimerkiksi Suomen lipun koko on 14×23 cm. Jalustan korkeus on 45 cm (marmorijalusta + niklattu messinkitanko).

Pöytälippu on tarkka jäljennös oikeasta lipusta ja se edustaa samoja arvoja. Pöytälippua siis kohdellaan kansallislipulle kuuluvalla kunnioituksella. Tämä tuote sopii koristeeksi hyllyyn tai pöydälle, ja se toimii hyvin myös lahjana tai huomionosoituksena ulkomaisille vieraillesi.

Jos et löydä näistä vaihtoehdoista etsimääsi tai haluat kysyä lisää, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Varastostamme löytyvät kaikkien valtioiden liput. Halutessasi voit tilata myös pelkät liput ilman jalustaa – siinä tapauksessa ota ystävällisesti yhteyttä myyntiimme puhelimitse 0207 625220 tai myynti@flagmore.fi.

Tuotteiden toimitusaika on 2 – 5 päivää.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.