Pöytäliput Euroopan unioni tai Nato

25.50

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Meiltä saat sekä Euroopan unionin että Naton laadukkaat pöytäliput: osta vaikka molemmat! Paketissa joko Euroopan unionin lippu tai Naton lippu valintasi mukaan, sisältäen pystytangon ja marmorijalustan. Koristeeksi pöydälle tai hyllylle, ja toimivat hyvin myös lahjana. Jos et löydä näistä vaihtoehdoista etsimääsi tai haluat ostaa esimerkiksi pelkän lipun ilman jalustaa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimitusaika 2-4 työpäivää.

Pöytälippumme toimitetaan laatikoissa tangon ja marmorijalustan kanssa. Lippu kiinnitetään tankoon narulla.

Juhlia, kokouksia ja tapahtumia, joihin saapuu ulkomaalaisia vieraita, on kohteliasta kunnioittaa kansallisuuksien mukaisilla pöytälipuilla. Ulkosalkoon tarkoitettua kansallislippua ei ole soveliasta ripustaa seinälle koristeeksi. Pöytälippu on tarkka jäljennös oikeasta lipusta ja se edustaa samoja arvoja. Pöytälippua on siis kohdeltava kansallislipulle kuuluvalla kunnioituksella. Myös yritysten ja yhteisöjen pöytälippuja voi käyttää.

Pöytästandaari ja vaihtoviirit

Valmistamme myös vaihtoviirejä kerhoille ja urheiluseuroille. Vaihtoviirit ovat yksipuoleisia viirejä, joita seurat vaihtavat tapahtumissa keskenään. Viirin etupuoli on satiinia, taustana on tukikangas, yläosassa on ohut metallituki ja ripustusnyöri. Viirin reunat on polttoleikattu. Muoto on vapaa, vaikkakin useimmiten vaihtoviiri on kolmion muotoinen. Lisäkoristeena voidaan käyttää tupsuja tai hapsunauhaa.

Jos tuotteesta on vain idea, annamme mielellämme suunnitteluapua sen toteuttamiseen.

Lisätiedot

Pöytäliput muut

EU, Nato

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.