Kantoliput

Kantoliput tekevät juhlasta ja kulkueesta arvokkaan. Kantolipuista arvokkaimman, Suomen lipun, voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Suomen kantolippua on saatavana kahdella eri kiinnityksellä: jos marssitangossa on koukut, kantolippu kiinnitetään tankoon narukiinnityksellä. Toinen malli on naulausvaralla toimitettava Suomen lippu, joka kiinnitetään salkoon juhlallisesti naulaamalla.  Molempia lippumalleja on saatavana kahdessa koossa tangon pituuden mukaan: 100×163 cm lippu sopii kolmen metrin marssitankoon, ja isompi 124×204 cm on sopiva neljän metrin tankoon.Suomen kantolippua käytettäessä on hyvä muistaa sitä sitovat säädökset. Lisätietoa säädöksistä löydät täältä. Mikäli tarvitset kantolippua yhdistykselle tai seuralle niin ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Yhdistysten ja seurojen tunnuksilla painetut kulkueliput tehdään heraldisten ohjeiden mukaisesti tyylikkäälle, mattapintaiselle polyesterkankaalle.
Suositeltava lipun koko on vähintään 100×110 cm, että tunnus pääsee kulkueessa oikeuksiinsa. Usein käytetään vastaavan Suomen lipun kokoa, 100×163 cm. Kantolipun voi kiinnittää tankoon koukuilla, narulenkin ja vapaan narun avulla, tai juhlavammin naulaamalla lippu tankoon vihkimistilaisuudessa. Halutessanne teemme esinaulauksen valmiiksi.

Meiltä saat myös kantolippuun tarvikkeet kuten tangon, vyön ja jalustat. Mäntyisen kulkuetangon pituus on 3 m ja se on kaksiosainen, joten kuljetus ei ole ongelma. Tanko on lakattua mäntyä, ja tangossa on puinen, sorvattu nuppi.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.