Kantolippu (Suomi)

39.0059.00

Tuotetunnus (SKU): 79030 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kantoliput tekevät juhlasta ja kulkueesta arvokkaan. Kantolipuista arvokkaimman, Suomen lipun, voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Suomen kantolippua on saatavana kahdella eri kiinnityksellä: jos marssitangossa on koukut, kantolippu kiinnitetään tankoon narukiinnityksellä. Toinen malli on naulausvaralla toimitettava Suomen lippu, joka kiinnitetään salkoon juhlallisesti naulaamalla.  Molempia lippumalleja on saatavana kahdessa koossa tangon pituuden mukaan: 100×163 cm lippu sopii kolmen metrin marssitankoon, ja isompi 124×204 cm on sopiva neljän metrin tankoon.

Suomen kantolippua käytettäessä on hyvä muistaa sitä sitovat säädökset. Lisätietoa säädöksistä löydät täältä. Mikäli tarvitset kantolippua yhdistykselle tai seuralle omalla painatuksella niin ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Yhdistysten ja seurojen tunnuksilla painetut kulkueliput tehdään heraldisten ohjeiden mukaisesti, yleensä tyylikkäälle 155 g polyesterkankaalle. Voimme myös tulostaa liput 115 g polyesterneulokselle.
Suositeltava lipun koko on vähintään 100×110 cm, että tunnus pääsee kulkueessa oikeuksiinsa. Lipun voi kiinnittää tankoon narulenkin ja vapaan narun avulla tai juhlavammin naulaamalla lippu tankoon vihkimistilaisuudessa. Halutessanne teemme esinaulauksen valmiiksi.

Meiltä saat myös kantolippuun sopivat tarvikkeet kuten kantotangon, vyön ja jalustat. Mäntyisen kulkuetangon pituus on kolme metriä ja sen saa kahteen osaan. Tangossa on puinen, sorvattu nuppi, ja tankoja on kahta eri mallia: tasapaksu naulattaville lipuille, sekä suippeneva tanko, jossa on kiinnityskoukut lippua varten valmiina.

Lisätiedot

Kantoliput

Suomi 100×163, narukiinnitys, Suomi 100×163, naulausvaralla, Suomi 124×204, narukiinnitys, Suomi 124×204, naulausvaralla

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.