Kantolipputanko, 2-osainen

165.00

Tuotetunnus (SKU): 79023 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kotimainen kantolipputanko.

Onko sinulla jo kantolippu, mutta kantolipputanko puuttuu? Vai saatko vanhasta tangosta jo tikkuja sormiin? Tarjoamme sinulle kahta eri vaihtoehtoa lippusi juhlalliseen esille tuomiseen.  Monikäyttöinen suippeneva kantosalko, jossa on lipun kiinnitystä varten valmiina koukut, tai tasapaksu kantosalko ilman kiinnityskoukkuja, johon lippu kiinnitetään tavallisesti naulaamalla.

Mäntyisen kulkuetangon pituus on kolme metriä ja sen saa kuljetusta ja säilytystä varten kahteen osaan (messinkiliitos). Varren halkaisija on 36 mm. Tangossa on puinen, sorvattu nuppi. Tanko on pintakäsitelty lakalla. Kotimainen tuote. Oikea lipun koko kolmen metrin kantosalkoon on noin 100 x 150 cm.

Kannattaa tutustua myös tarjoamiimme kantolippujen lisävarusteisiin. Ehdoton apu kulkuekäyttöön on kantolipulle tarkoitettu kantovyö. Valikoimastamme löydät myös kantolipuille tarkoitetun tukevan ja kauniin jalustan. Jalustan avulla saat kantolippusi juhlavasti esille niin ulko- kuin sisätapahtumissa. On tärkeää myös pitää kantolipustaan hyvää huolta, ja hankkia kantolipuille tarkoitettu suojapussi.

Kantolippuna voit Suomen lipun lisäksi käyttää myös yhdistyksen tai seuran tunnuksilla varustettua lippua. Mikäli tarvitset yhdistys- tai seurakäyttöön kantolippua, niin ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisätiedot

Kantolippu tangot

Tanko kiinnitysruuveilla, Tanko naulattaville

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.