Karjala isännänviiri, Karelen -neulosviiri

52.00

Beskrivning

Karjalan isännänviiri 12-14 m lipputankoon.

Materiaali kevyesti liehuva hieman kiiltäväpintainen 100 % polyesterineulos.

Isännänviirin toimitusaika on 2 – 5 päivää.

huom. Tässä tuotteessa ei ole vaakunatunnusta.

Pesuohje

Vesipesu kirjopesuaineella, tarvittaessa kemiallinen pesu.

Isännänviirin tulee olla kuiva, kun laskostat sen säilytyspussiin.

pesumerkit

Isännänviiri on maakuntien värien mukaisesti valmistettu raitaviiri, joiden kiinnitys mahdollistaa niiden kauniin liikkumisen tuulella. Isännänviiri valitaan yleensä omien sukujuurien mukaan, asuinkunnan mukaan tai voipa viirin valita vain silmää miellyttävien värien mukaan. Ja jos mieleisen isännänviirin valinta tuntuu hankalalta, niin voit aina nostaa salkoon koko suomen yleisviirin, Siniristiviirin.

Isännänviiri on helppo liputustuote, sillä sitä ei tarvitse ottaa tangosta kuin virallisina liputuspäivinä, kun tankoon nostetaan Suomen lippu. Näin lippusalkosi ei ole koskaan tyhjillään, vaan ilahduttaa värikkäällä ja liehuvalla viirillään jokaisena päivänä. Isännäniiri on kätevä tuote myös kesämökille.

Isännänviirin pituudelle ei ole virallista sääntöä, mutta suositeltava pituus on noin puolet lipputangon korkeudesta. Isännänviiri tarvitsee vapaaseen liehumiseen enemmän tilaa kuin Suomen lippu, joten on hyvä, jos aivan tangon lähellä ei ole puita tai rakennuksia. Esimerkiksi yhdeksän metrin salkoon voit valita joko neljän tai viiden metrin pituisen isännänviirin käyttöpaikasta riippuen.

Isännänviirit valmistetaan yleensä perinteisesti kudotulle lippukankaalle silkkipainaen, mutta jos kyse on vain muutamasta tai yksittäiskappaleesta, voidaan viirit valmistaa myös digitaalisesti tulostaen. Materiaali on vahvaa polyesterikangasta tai –neulosta, ja värit säänkestäviä. Myönnämme isännänviireillemme vuoden takuun ostopäivästä lukien.

Flagmore Oy valmistaa ja varastoi kaikkien maakuntien isännänviirejä. Valikoimiimme kuuluvat myös Kymenlaakson, Pirkanmaan, Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Helsingin vaakunaviirit, joissa on maakuntavärien lisäksi maakunnan vaakuna. Valikoimistamme löydät viirit myös mökille ja terassille sopivaan kotilipputankoon.

Isännänviiri ja erikoistoteutukset

Isännänviiri on mahdollista tilata myös omalla painatuksella, ja se voikin olla erikoinen ja mieluinen lahja syntymäpäiväsankarille tai eläkkeelle jäävälle työtoverille tai sukulaiselle. Henkilökohtaisen viirin suunnittelussa voi viirin suunnittelun lähtökohdaksi ottaa viirin saajan harrastukset tai jotain muuta saajalle tärkeää ja mieluista, jolloin lahjasta tulee rakas ja arvokas. Oman viirin voit teettää myös vaikkapa kotitilasi lipputankoon. Näidenkin viirien suunnittelussa suunnittelijamme auttaa tarvittaessa mielellään.

Ytterligare information

Koko / Storlek

,

Kontakta oss

Välkommen till Flagmore
Vad kan vi hjälpa till med?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.