Pursiliput

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Meiltä saat tilattua myös tarvitsemasi pursiliput. Valitettavasti näitä ei ole vielä verkkokaupasta saatavilla, mutta ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin hoidetaan asia kuntoon.
 

Kun tuuli on myötäinen ja mieli halajaa vesille, kannattaa omalle pursiseuralle teetää omat veneliput. Meiltä saat seuratunnuksella varustetut peräliput sekä muut seuran veneliput ja viirit. Ne valmistetaan kotimaassa silkkipainaen perinteisestä, laadukkaasta polyesterikankaasta, joka kestää hyvin tuulisissa olosuhteissa. Veneliput ovat kirkkain värein läpipainettuja, jolloin tunnus on pelikuvana kääntöpuolella. Venelipuissa on narulenkki kiinnitys.
 
Veneen perälippuna voi pitää joko Suomen kansallislippua tai veneily-yhdistyksen lippua, puhekielessä pursilippua. Pursilippu on kansallislipun veroinen Suomen lippu ja sitä tulee kohdella samalla arvokkuudella. Niitä saa merilain mukaan käyttää veneen perälippuna, jos vene on yli 60-prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa.
 
Uusi pursilippu merkkeineen hyväksytetään ensin Suomen purjehdus ja veneily ry:n Lippukomitealla, joka tarkistaa sen ja laatii siitä heraldisen selityksen. Tämän jälkeen merkki lähetetään Kansallisarkiston heraldiselle lautakunnalle heraldisuuden lopulliseksi varmistamiseksi. Lopuksi Liikenteen turvallisuusvirasto tekee asiasta lopullisen päätöskirjelmän, ja lähettää päätöksen anojalle.
 

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.