Pöytäliput Australia ja Oseania

25.50

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukkaat kotimaiset pöytäliput. Nämä sopivat hienosti koristeeksi hyllyyn tai pöydälle. Toimii hyvin myös lahjana tai huomionosoituksena ulkomaisille vieraillesi. Jos et löydä näistä vaihtoehdoista etsimääsi, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme, sillä varastostamme löytyvät kaikkien valtioiden liput.

Tuotteiden toimitusaika on 2  – 5 päivää.

Lippumme ovat kaksipuoleisia polyesterilippuja polttoleikatuin reunoin. Pöytälippumme toimitetaan laatikoissa tangon ja jalustan kanssa. Jalusta voi olla metallia tai marmoria. Lippu kiinnitetään tankoon narulla.

Juhlia, kokouksia ja tapahtumia, joihin saapuu ulkomaalaisia vieraita, on kohteliasta kunnioittaa kansallisuuksien mukaisilla pöytälipuilla. Ulkosalkoon tarkoitettua kansallislippua ei ole soveliasta ripustaa seinälle koristeeksi. Pöytälippu on tarkka jäljennös oikeasta lipusta ja se edustaa samoja arvoja. Pöytälippua on siis kohdeltava kansallislipulle kuuluvalla kunnioituksella. Myös yritysten ja yhteisöjen pöytälippuja voi käyttää.

Pöytästandaari ja vaihtoviirit

Valmistamme myös vaihtoviirejä kerhoille ja urheiluseuroille. Vaihtoviirit ovat yksipuoleisia viirejä, joita seurat vaihtavat tapahtumissa keskenään. Viirin etupuoli on satiinia, taustana on tukikangas, yläosassa on ohut metallituki ja ripustusnyöri. Viirin reunat on polttoleikattu. Muoto on vapaa, vaikkakin useimmiten vaihtoviiri on kolmion muotoinen. Lisäkoristeena voidaan käyttää tupsuja tai hapsunauhaa.

Jos tuotteesta on vain idea, annamme mielellämme suunnitteluapua sen toteuttamiseen.

Lisätiedot

Australia, Oseania maat

Australia, Fidzi, Kiribati, Marshallinsaaret, Mikronesia, Nauru, Palau, Papua-Uusi-Guinea, Salomonsaaret, Samoa, Tonga, Tuvalu, Uusi-Seelanti, Vanuatu

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.