Pienet kansallisliput, pituus 50 cm

23.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valikoimastamme löydät laadukkaat eri maiden kansallisliput myös somistus- ja veneilykäyttöön.

 

Toimitusaika kansallislipuille on noin kolme viikkoa, mutta useita lippuja löytyy myös heti toimitukseen suoraan varastostamme. Mikäli tilauksella on kiire, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme tai soita 0207 625200 niin löydämme varmasti ratkaisun.

HUOM! Tilatessasi kansallislippuja valitse oikea koko, ja kirjoita kommenttikenttään haluamasi maan nimi.

Kansallisliput valmistetaan pääsääntöisesti perinteisestä, mattapintaisesta 155 g lippukankaasta (100% polyesteri).  Kangaslippu on kestävä, ja lipussa on vahvat värit lipun molemmin puolin. Somistuslippujen koko on määritelty lipun pituuden mukaisesti: lipun pidempi sivu on 50 cm, ja lipun korkeus määräytyy kunkin maan lipun oikeiden mittasuhteiden mukaisesti, ollen n. 25-33 cm. Koon 50 cm lipuissa on narulenkit vasemmalla sivulla kiinnitystä varten.

 

Lisätiedot

Valtiot

Alankomaat, Algeria, Australia, Belgia, Brasilia, Britannia, Bulgaria, Dijibouti, Egypti, Espanja, Fidzi, Filippiinit, Gabon, Gambia, Grönlanti, Guatemala, Indonesia, Irlanti, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kroatia, Latvia, Liechtenstein, Luxemburg, Mauritius, Monaco, Namibia, Nigeria, Norja, Puola, Ruotsi, Sambia, San Marino, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Sveitsi, Tanska, Thaimaa, Trinidad ja Tobacco, Tsekki, Tunisia, Turkki, Ukraina, Uusi-Seelanti, Valko-Venäjä, Vatikaani, Venäjä, Viro, Yhdysvallat

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.