NATO -salkoviiri (isännänviiri)

59.0085.00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Nyt saatavilla paljon toivottu NATO -viiri lipputankoon!

Materiaali kestävä, kudottu 100 % polyesterikangas. Vahvat värit molemmin puolin.

Saatavilla kolmea eri kokoa: 4 m viiri noin 8-9 m lipputankoon, 5 m viiri noin 10-11 m lipputankoon sekä 6 m viiri alkaen 12 m lipputankoon. Kantaosan leveys on 60 cm, jolloin tunnus näkyy viirissä hyvin.

Nopea toimitus, tuotetta saatavilla heti varastostamme

 

Pesuohje

Vesipesu kirjopesuaineella, tarvittaessa kemiallinen pesu.

Viirin tulee olla kuiva, kun laskostat sen säilytyspussiin.

pesumerkit

Viiri on helppo liputustuote.Voit käyttää Nato -viiriä samaan tapaan lipputangossasi kuin isännänviiriä. Viiriä ei tarvitse laskea yöksi, mutta liputuspäivinä on toki suositeltavaa liputtaa viirin sijaan Suomen lipulla. Näin lippusalkosi ei ole koskaan tyhjillään, vaan ilahduttaa värikkäällä ja liehuvalla viirillään jokaisena päivänä. Viiri on kätevä tuote myös kesämökille.

Viirin pituudelle ei ole virallista sääntöä, mutta suositeltava pituus on noin puolet lipputangon korkeudesta. Viiri tarvitsee vapaaseen liehumiseen enemmän tilaa kuin Suomen lippu, joten on hyvä, jos aivan tangon lähellä ei ole puita tai rakennuksia. Esimerkiksi yhdeksän metrin salkoon voit valita joko neljän tai viiden metrin pituisen viirin käyttöpaikasta riippuen.

Viirit valmistetaan yleensä perinteisesti kudotulle lippukankaalle silkkipainaen, mutta jos kyse on vain muutamasta tai yksittäiskappaleesta, voidaan viirit valmistaa myös digitaalisesti tulostaen. Materiaali on vahvaa polyesterikangasta tai –neulosta, ja värit säänkestäviä. Myönnämme isännänviireillemme vuoden takuun ostopäivästä lukien.

Flagmore Oy valmistaa ja varastoi kaikkien maakuntien isännänviirejä. Valikoimiimme kuuluvat myös Kymenlaakson, Pirkanmaan, Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Helsingin vaakunaviirit, joissa on maakuntavärien lisäksi maakunnan vaakuna. Valikoimistamme löydät viirit myös mökille ja terassille sopivaan kotilipputankoon. Kysy lisää omasta rautakaupastasi, tai ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Isännänviiri ja erikoistoteutukset

Isännänviiri on mahdollista tilata myös omalla painatuksella, ja se voikin olla erikoinen ja mieluinen lahja syntymäpäiväsankarille tai eläkkeelle jäävälle työtoverille tai sukulaiselle. Henkilökohtaisen viirin suunnittelussa voi viirin suunnittelun lähtökohdaksi ottaa viirin saajan harrastukset tai jotain muuta saajalle tärkeää ja mieluista, jolloin lahjasta tulee rakas ja arvokas. Oman viirin voit teettää myös vaikkapa kotitilasi lipputankoon. Näidenkin viirien suunnittelussa suunnittelijamme auttaa tarvittaessa mielellään.

Monilla kaupungeilla ja kunnilla on omat nimikkoviirinsä, samoin kuin yhdistyksillä ja esimerkiksi sukuseuroilla. Viirin yläpäässä on useimmiten embleemiosa, jossa voi olla vaakuna, logo tai merkki ja alaosan häntä yleensä maakunnan väreissä. Viirillä voit siis helposti viestiä esimerkiksi oman yhdistyksesi jäsenyyden. Tarvittaessa meiltä saa erikoisisännänviireihin asiantuntevaa suunnitteluapua.

Lisätiedot

Koko / Storlek

, ,

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.