Lipputangot ja tarvikkeet

Helppohoitoiset lipputangot sopivat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Flagmore Nordic -lipputanko tuo pihaasi arvokkuutta ja näyttävyyttä.  Yksityishenkilö voi liputtamalla juhlistaa kansallisia juhlapäiviä ja perhejuhlia, ja salkoon kannattaa samalla hankkia myös värikäs isännänviiri, jolloin tankoa ei tarvitse lainkaan pitää tyhjänä. Hanki nyt pihaasi laadukasta näyttävyyttä!
Lipputangot myös yrityskäyttöön
Arvokas lipputanko takaa yrityskäytössä näyttävän paikan yritys- tai mainoslipuille, ja ohjaa samalla asiakkaat helposti perille. Yrityskäyttöön on tarjolla myös muita lipputankovaihtoehtoja: kysy lisää puhelimitse 0207 625220 tai sähköpostitse myynti@flagmore.fi.
Lipputangon valinta
Hyvä lipputangon paikka on pihan päärakennuksen läheisyydessä, jonka mukaan määräytyy myös lipputangon mitta. Lipun tulisi näkyä rakennuksen harjan yli myös tyynellä säällä. Maaperästä riippuen lipputangolle tehdään joko maa-asennus tai kallioasennus.

Vahvasta lujitemuovista valmistetut kestävät Nordic-tangot sisältävät aina myös varustepaketin. Verkkokaupassamme on tarjolla tankopituudet 6 – 14 m. Näistä poikkeavista tankomitoista kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Huomaa tankotoimituksien normaalituotteita pidemmät toimitusajat. Pyrimme toimittamaan lipputangot noin 5 – 10 arkipäivän sisällä. Lipputankotilauksissa otamme myös aina asiakkaaseen yhteyttä toimituksen varmistamiseksi. Toimituskustannukset määräytyvät tilaajan postinumeron mukaisesti. Lyhyillä tangoilla (6-9m) hinta vaihtelee 160 – 290 € välillä. Pitkissä tangoissa (10-14m) hinta on 190 – 350 € välillä.

Ahvenanmaalle ja saaristoalueille kohdistuvissa toimituksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Näytetään kaikki 15 tulosta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.