Pienet kansallisliput, pituus 90 cm

37.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valikoimastamme löydät laadukkaat eri maiden kansallisliput myös somistus- ja veneilykäyttöön.

 

Toimitusaika kansallislipuille on noin kolme viikkoa, mutta useita lippuja löytyy myös heti toimitukseen suoraan varastostamme. Mikäli tilauksella on kiire, otathan yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme tai soita 0207 625200 niin löydämme varmasti ratkaisun.

HUOM! Tilatessasi kansallislippuja valitse oikea koko, ja kirjoita kommenttikenttään haluamasi maan nimi.

Kansallisliput valmistetaan pääsääntöisesti perinteisestä, mattapintaisesta 155 g lippukankaasta (100% polyesteri).  Kangaslippu on kestävä, ja lipussa on vahvat värit lipun molemmin puolin. Somistuslippujen koko on määritelty lipun pituuden mukaisesti: lipun pidempi sivu on 90 cm, ja lipun korkeus määräytyy kunkin maan lipun oikeiden mittasuhteiden mukaisesti, ollen n. 45-60 cm. Koon 90 cm lipuissa on narulenkki ja vapaa naru vasemmalla sivulla kiinnitystä varten.

 

Lisätiedot

Valtiot

Ahvenanmaa, Alankomaat, Australia, Bahama, Belgia, Bulgaria, Chile, Espanja, Etelä-Korea, EU, Färsaaret, Fidzi, Filippiinit, Ghana, Itävalta, Japani, Jemen, Kanada, Kenia, Kuwait, Latvia, Liberia, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Marokko, Nauru, Palestiina, Panama, Portugali, Qatar, Saint Lucia, Saudi-Arabia, Singapore, Tonga, Tsekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Yhdysvallat, YK

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.