Flagmore – liikepaikkamainonnan ammattilainen

Flagmore on suomalainen liikepaikkamainonnan, tapahtumatuotteiden ja yritysilmeratkaisujen suunnittelija, valmistaja ja myyjä.

Juuremme ulottuvat pitkälle, aina Finlaysoniin saakka. Nykyään toimimme kansainvälisesti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Virossa, Puolassa ja Yhdysvalloissa. Olemme Pohjoismaiden johtava mainoskankaiden ja liputustuotteiden valmistaja ja toimittaja; ja ylpeitä siitä. Enemmän meille merkitsee kuitenkin asiakkaamme ylpeys ja hänen tavoitteensa. Emme myy tuotteita tuotteiden vuoksi vaan palvelukokonaisuuksia, joilla asiakkaamme saavuttaa omat tavoitteensa ja kohderyhmänsä.

Mitä haluat liikepaikkamainonnalla tai yritysilmeelläsi viestiä? Mikä on tapahtumasi tarkoitus? Kerro meille. Autamme mielellämme. Liikepaikkamainonnan, tapahtumien ja yritysilmettä rakentavien tuotteiden lisäksi tarjoamme lisäpalveluja, jotka takaavat, että saat meiltä parhaan mahdollisen avun ja neuvot jokaiseen tilanteeseen. Kaikki tuotteemme ovat räätälöityjä ja toimintatapamme joustavat toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ympäristöasiat ovat meille luonnollisestikin tärkeitä, joten panostamme toimintamme ympäristöystävällisyyteen. Hyvästä toiminnasta olemme saaneet ISO14001-ympäristösertifikaatin.

Ympäristöpolitiikka
Flagmore Oy:n johto on asettanut ympäristöasioiden hallinnan hyvän tason yhdeksi liiketoimintamme keskeisistä päämääristä. Kannustamme koko henkilöstöämme tämän päämäärän edellyttämään ympäristön huomioon ottavaan toimintaan.
Tunnistamme toimintamme ympäristövaikutukset ja sitoudumme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen ja ympäristöasioiden hallinnan jatkuvaan parantamiseen. Asetamme kemikaalien käyttöön, syntyvien jätteiden määriin, sekä raaka-aineiden ja energian kulutukseen liittyviä tavoitteita, joilla pyrimme jatkuvasti edistämään ympäristön hyvinvointia.
Noudatamme kaikkea toimintaamme liittyvää ympäristölainsäädäntöä ja huomioimme asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme meihin kohdistamat ympäristövaatimukset ja -odotukset. Kannamme tuotepakkaustemme tuottajavastuun kuulumalla Pakkausalan ympäristörekisteriin (PYR).
Materiaalien ja palvelujen toimittajia valitessamme arvostamme yrityksiä, jotka omissa toiminnoissaan ovat sitoutuneet ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen.