Palvelut

Asennus

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi osaamme myös asentaa, pystyttää ja purkaa. Kysy lisää asennuspalvelusta: saatavilla lähinnä pääkaupunkiseudulla.

Pakkaus ja logistiikka

Toimitamme tuotteesi perille vaikka useampiin toimipisteisiin ympäri maailmaa – yksittäispakattuina tai isommissa erissä, ihan kuten toivot. Pakkaamme tuotteet aina mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti, pakkausmateriaaleja säästäen. Ulkomaille toimitettaessa saat seurantakoodin, jolla tuotteiden matkaa on helppo seurata netistä.

Pilotointi ja innovointi

Tuotteet, joita sivuillamme on listattu, ovat olemassa olevia vakiotuotteitamme. Haluaisitko, että suunnittelisimme kanssasi jotain ihan muuta – uutta ja erilaista? Tuotekehitystiimimme on valmis, heti kun sinä olet! Ideoimme, testaamme ja valmistamme jatkuvasti uusia, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja. Sanovat, että olemme siinä hyviä. Pistetäänkö palaveri pystyyn?

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Meille riittää, että kerrot toiveesi ja tavoitteesi. Halutessasi hoidamme materiaalit avaimet käteen-periaatteella – ideoinnista, valmistamiseen, jakeluun, pystytykseen ja purkamiseen – tai jotain siltä väliltä. Joskus riittää pelkkä logon oikea asemointi. Miten voisimme auttaa sinua?

Varastointi

Isommissa lipputilauksissa voimme varastoida tuotteet meillä ja toimittaa ne suoraan eri toimipisteisiin aina tarpeen mukaan. Ota yhteyttä niin sovitaan varastoinnin yksityiskohdista tarkemmin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

0207 625 200

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.