Tuotepaketti: lipputanko + Suomen lippu + isännänviiri

250.00540.00

Tuotepaketti sisältää: lipputangon, Suomen lipun ja isännänviirin. Huomaa, että tässä tuotepaketissa noudatetaan tankotoimitusaikoja, eli toimitusaika 5 – 10 arkipäivää. Otamme myös yhteyttä asiakkaaseen toimituksen varmistamiseksi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nyt on mahdollista hankkia hieman halvemmalla yhdellä kertaa koko liputussetti! Tuotepaketti sisältää valitsemasi pituisen lipputangon tarvikkeineen ja siihen sopivat Suomen lipun ja isännänviirin. Valitse vain valikosta tarvitsemasi lipputanko pituus, niin me toimitamme sinulle tangon lisäksi siihen sopivat lipun ja viirin. Tämä on helppo tapa viimeistellä pihasi näyttävään kuntoon. Toimitusaika on 5 – 10 arkipäivää.

Lisätietoa paketin tuotteista:

Lipputanko:

Laadukas Flagmore Nordic lipputanko tuo pihaasi arvokkuutta ja näyttävyyttä. Helppohoitoiset lipputangot sopivat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Vahvasta lujitemuovista valmistetut kestävät Nordic-lipputangot sisältävät aina myös varustepaketin. Pakettiin sisältyvät: nuppi, knaapi, lippunaru, tartuntajalusta (eli betoniankkurit, saranalevy ja mutterisarja), lippulukot ja asennusohje. Tämä varustepaketti sopii betoni- ja kalliokiinnityksiin. Verkkokaupassamme on tarjolla lipputankopituudet 6 – 14 m.

Suomen lippu:

Perinteinen, kauniisti liehuva Suomen lippu.

Lippukangas:
– materiaali perinteinen, kudottu mattapintainen polyesterkangas
– Suomen lippu valmistettu perinteisesti kaitaleista ompelemalla
– kestävä, kauniisti liehuva

Suomen lipulla juhlistetaan sekä kansallisia että henkilökohtaisia juhlahetkiä.

Oikean kokoinen Suomen lippu valitaan lipputangon pituuden mukaan. Suomen lipun korkeus tulee olla 1/6 tangon korkeudesta.

Tuotepaketti sisältää lippulukot.

Pesuohje

Vesipesu tai kemiallinen pesu.

Suomen lipun tulee olla kuiva, kun laskostat sen säilytyspussiin.

pesumerkit

Isännänviiri:

Isännänviiri on maakuntien värien mukaisesti valmistettu raitaviiri, joiden kiinnitys mahdollistaa niiden kauniin liikkumisen tuulella. Isännänviiri valitaan yleensä omien sukujuurien mukaan, asuinkunnan mukaan tai voipa viirin valita vain silmää miellyttävien värien mukaan. Ja jos mieleisen isännänviirin valinta tuntuu hankalalta, niin voit aina nostaa salkoon koko suomen yleisviirin, Siniristiviirin.

Isännänviiri on helppo liputustuote, sillä sitä ei tarvitse ottaa tangosta kuin virallisina liputuspäivinä, kun tankoon nostetaan Suomen lippu. Näin lippusalkosi ei ole koskaan tyhjillään, vaan ilahduttaa värikkäällä ja liehuvalla viirillään jokaisena päivänä. Isännäniiri on kätevä tuote myös kesämökille.

Materiaalina on 100 % polyesteri.

Pesuohje

Vesipesu kirjopesuaineella, tarvittaessa kemiallinen pesu.

Siniristiviirin tulee olla kuiva, kun laskostat sen säilytyspussiin.

pesumerkit

Huomaathan, että paketin isännänviiri on oletuksena siniristiviiri, mutta mikäli haluat sen tilalle jonkin maakuntaviireistä, niin kerro siitä meille kassan kommenttikentässä.

Lisätiedot

Tangot

06 m, 08 m, 09 m, 10 m, 11 m, 12 m, 14 m

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.