Tuotepaketti: lipputanko 6-9 m + maaruuvi + lippu ja isännänviiri

395.00465.00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Valitse itsellesi sopiva lipputanko (6 – 9 m) ja siihen helppokäyttöinen maaruuvi. Huomioi kuitenkin maaruuvin soveltuvuus. Voisi sanoa, että tämä on yksinkertaisin tapa asentaa lipputanko pihaasi. Valitse sopiva tangon pituus, niin me laitamme pakettiin maaruuvin kiinnikkeineen mukaan sekä sopivan kokoisen Suomen lipun ja isännänviirin – ja hinta on luonnollisesti edullisempi kuin erikseen.

Huomioi tankojen toimitusaika, 5 – 10 arkipäivää. Otamme myös aina yhteyttä asiakkaaseen toimituksen varmistamiseksi.

Lisätietoa paketin tuotteista:

 

Lipputanko

Laadukas Flagmore Nordic lipputanko tuo pihaasi arvokkuutta ja näyttävyyttä. Helppohoitoiset lipputangot sopivat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Vahvasta lujitemuovista valmistetut kestävät Nordic-lipputangot sisältävät aina myös varustepaketin. Pakettiin sisältyvät: nuppi, knaapi, lippunaru, lippulukot ja asennusohje. Yksityishenkilö voi Suomen lipulla juhlistaa kansallisia juhlapäiviä ja perhejuhlia. Yrityskäytössä lipputanko takaa näyttävän paikan yritys- tai mainoslipuille. Lue lisää lipputangoistamme täältä.

Maaruuvi

Voit hankkia lipputangon asennukseen maaruuvin, jonka avulla lipputanko on mahdollista asentaa nopeasti pehmeään maaperään kuten sora- ja savimaahan, edellyttäen että maata on 120 cm:n syvyydeltä. Jos paikka ei miellyttänytkään, voit yhtä helposti ja nopeasti purkaa maaruuvin ja siirtää sen uuteen paikkaan. Maaruuvi painaa ainoastaan 12 kg ja se sopii 6 – 9 metrisiin tankoihin. Maaruuviin yläosassa on pyöreä levy mihin lipputanko on ruuvin mukana tulevilla kiinnityksillä (ruuvit ja mutterit 3 kpl) helppo kiinnittää.

Suomen lippu:

Perinteinen, kauniisti liehuva Suomen lippu.

Lippukangas:
– materiaali perinteinen, kudottu mattapintainen polyesterkangas
– Suomen lippu valmistettu perinteisesti kaitaleista ompelemalla
– kestävä, kauniisti liehuva

Suomen lipulla juhlistetaan sekä kansallisia että henkilökohtaisia juhlahetkiä.

Oikean kokoinen Suomen lippu valitaan lipputangon pituuden mukaan. Suomen lipun korkeus tulee olla 1/6 tangon korkeudesta.

Tuotepaketti sisältää lippulukot.

Pesuohje

Vesipesu tai kemiallinen pesu.

Suomen lipun tulee olla kuiva, kun laskostat sen säilytyspussiin.

pesumerkit

Isännänviiri:

Isännänviiri on maakuntien värien mukaisesti valmistettu raitaviiri, joiden kiinnitys mahdollistaa niiden kauniin liikkumisen tuulella. Isännänviiri valitaan yleensä omien sukujuurien mukaan, asuinkunnan mukaan tai voipa viirin valita vain silmää miellyttävien värien mukaan. Ja jos mieleisen isännänviirin valinta tuntuu hankalalta, niin voit aina nostaa salkoon koko suomen yleisviirin, Siniristiviirin.

Isännänviiri on helppo liputustuote, sillä sitä ei tarvitse ottaa tangosta kuin virallisina liputuspäivinä, kun tankoon nostetaan Suomen lippu. Näin lippusalkosi ei ole koskaan tyhjillään, vaan ilahduttaa värikkäällä ja liehuvalla viirillään jokaisena päivänä. Isännäniiri on kätevä tuote myös kesämökille.

Materiaalina on 100 % polyesteri.

Pesuohje

Vesipesu kirjopesuaineella, tarvittaessa kemiallinen pesu.

Siniristiviirin tulee olla kuiva, kun laskostat sen säilytyspussiin.

pesumerkit

Huomaathan, että paketin isännänviiri on oletuksena siniristiviiri, mutta mikäli haluat sen tilalle jonkin maakuntaviireistä, niin kerro siitä meille kassan kommenttikentässä.

 

Lisätiedot

Tangot

6 m, 8 m, 9 m

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.