Tuotepaketti: lipputanko 6-9 m + maaruuvi

385.00445.00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Valitse itsellesi sopiva lipputanko (6 – 9 m) ja siihen mukaan saat helppokäyttöisen maaruuvin(huomio maaruuvin soveltuvuus). Voisi sanoa, että tämä on yksikertaisin tapa asentaa lipputanko pihaasi. Valitse tarvitsemasi tanko koko, niin me laitamme pakettiin maaruuvin kiinnikkeineen mukaan – ja hinta on luonnollisesti edullisempi kuin erikseen. Huomioi tankojen pitempi toimitusaika, 5 – 10 arkipäivää. Otamme myös aina yhteyttä asiakkaaseen toimituksen varmistamiseksi.

Maaruuvi

Voit hankkia lipputangon asennukseen myös maaruuvin, jonka avulla lipputanko on mahdollista asentaa nopeasti pehmeään maaperään kuten sora- ja savimaahan, edellyttäen että maata on 120 cm:n syvyydeltä. Jos paikka ei miellyttänytkään, voit yhtä helposti ja nopeasti purkaa maaruuvin ja siirtää sen uuteen paikkaan. Maaruuvi painaa ainoastaan 12 kg ja se sopii 6 – 9 metrisiin tankoihin. Maaruuviin yläosassa on pyöreä levy mihin lipputanko on ruuvin mukana tulevilla kiinnityksillä (ruuvit ja mutterit 3 kpl) helppo kiinnittää.

Lipputanko

Laadukas Flagmore Nordic lipputanko tuo pihaasi arvokkuutta ja näyttävyyttä. Helppohoitoiset lipputangot sopivat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Vahvasta lujitemuovista valmistetut kestävät Nordic-lipputangot sisältävät aina myös varustepaketin. Pakettiin sisältyvät: nuppi, knaapi, lippunaru, tartuntajalusta (eli betoniankkurit, saranalevy ja mutterisarja), lippulukot ja asennusohje. Yksityishenkilö voi Suomen lipulla juhlistaa kansallisia juhlapäiviä ja perhejuhlia. Yrityskäytössä lipputanko takaa näyttävän paikan yritys- tai mainoslipuille. Lue lisää lipputangoistamme täältä.

Lisätiedot

Tangot

6 m, 8 m, 9 m

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.