Flagmore Nordic lipputanko 10 -14 m

345.00820.00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laadukas Flagmore Nordic lipputanko tuo pihaasi arvokkuutta ja näyttävyyttä. Helppohoitoiset lipputangot sopivat niin yksityis- kuin yrityskäytöön. Yksityishenkilö voi Suomen lipulla juhlistaa kansallisia juhlapäiviä ja perhejuhlia. Yrityskäytössä lipputanko takaa näyttävän paikan yritys- tai mainoslipuille. Hanki nyt pihaasi laadukasta näyttävyyttä! Lipputankojen toimitusaika on noin 5-10 arkipäivää. Lipputanko toimituksissa olemme aina asiakkaaseen yhteydessä toimituksen sujuvuuden varmistamiseksi. Mikäli toimitus herättää kysymyksiä, niin voit olla myös yhteydessä meihin – kauppa@flagmore.fi.

Vahvasta lujitemuovista valmistetut kestävät Nordic-lipputangot sisältävät aina myös varustepaketin. Pakettiin sisältyvät: nuppi, knaapi, lippunaru, tartuntajalusta (eli betoniankkurit, saranalevy ja mutterisarja), lippulukot ja asennusohje. Tämä varustepaketti sopii betoni- ja kalliokiinnityksiin. Verkkokaupassamme on tarjolla lipputanko pituudet 6 – 14 m. Näistä poikkeavista lipputankomitoista kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

Vaihtoehtoisesti voit hankkia asennukseen maaruuvin, jonka avulla lipputanko on mahdollista asentaa nopeasti pehmeään maaperään kuten sora- ja savimaahan, edellyttäen että maata on 120 cm:n syvyydeltä. Jos paikka ei miellyttänytkään, voit yhtä helposti ja nopeasti purkaa maaruuvin ja siirtää sen uuteen paikkaan. Maaruuvi painaa ainoastaan 12 kg ja se sopii 6 – 9 metrisiin tankoihin.

Meiltä saat myös valmiit betonijalustat. Pysyvässä asennuksessa valmis betonielementti upotetaan maahan. Tilapäiseen käyttöön kannattaa valita maanpäällinen betonijalusta, jota voi tarvittaessa siirtää paikasta toiseen. Jalustan paino määräytyy tangon pituuden mukaan.

Lipputanko jokaiseen kohteeseen

Flagmore on Euroopan suurin lasikuituisten lipputankojen valmistaja. Referenssinä muun muassa Lontoon ja Sotshin Olympialaiset.

Valikoimastamme löytyy myös turvalukittava ja sisänarullinen lipputanko, joilla voit turvata lippusi ilkivallalta. Sisänarujärjestelmä on saatavissa käsikäyttöisenä tai vinssillä varustettuna. Sisänarujärjestelmä lisää myös tangon käyttömukavuutta, kun narun hakkaavaa ääntä ei kuulu lainkaan.

Yrityskäyttöön kannattaa vaihtoehtona miettiä myös banner-tankoa, jossa tangon yläosassa on poikkitanko: joko kiinteä bannerbar-tanko tai irrallinen bannerlift-tanko. Banner-tangossa käytetään pystylippua, jonka yläreunan poikkitanko pitää aina auki. Näin lippusi näkyy hyvin silloinkin, kun ei tuule. Banner lipputanko on mainio valinta, kun käytät tankoja myös kampanjaluonteiseen liputtamiseen. Halutessasi liputtaa myös liputuspäivinä Suomen lipulla, valitse yksi erillinen, perinteinen lippusalko, ja sen lisäksi banner-tankoja yrityslipuille.

Myös tiiviissä kaupunkiympäristössä voit liputtaa käyttämällä seinätankoa. Lujitemuoviset seinätangot on saatavissa 3-6 metrin pituisina, ja valittavissa on useita eri jalustavaihtoehtoja.

Lipputangon hoidoksi riittää pesu ja narujen vaihto muutaman vuoden välein. Testaamme tuotteitamme säännöllisesti eri sääolosuhteissa, ja myönnämmekin tangoillemme kymmenen vuoden takuun. Meiltä saat myös kaikki liputustarvikkeet – kysy lisää joko jälleenmyyjiltämme rautakaupoista tai suoraan asiakaspalvelustamme.

 

 

Lisätiedot

Tangot

10 m, 11 m, 12 m, 14 m

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.