Messutuotteet

Tarjoamme teille mahdollisuuden hankkia verkkokaupastamme laadukkaat messutuotteet.

Messuosaston pystytys ei aina vaadi puusepäntaitoja, koko päivän pystytystalkoita, mittavaa kuljetuskalustoa tai rautaisia hermoja. Näyttävän messuosaston saa pakattua henkilöautoon ja pystytettyä muutamassa minuutissa. Hieno, kiinnostusta herättävä osasto syntyy helposti käyttämällä Maxibitin messuseiniä. Perinteisempi osasto syntyy messuseiniin kiinnitettävien kankaiden, display-telineiden ja roll-upien yhdistelmästä. Joskus yksi iso kuvaseinä riittää. Lisäilmettä saat lipuilla, beach flageillä ja windereillä sekä kattoon ripustettavilla mobileilla.

Tutustu tuotteisiimme ja rakenna unelmiesi messuosasto!

Maxibit Stage TradeFair

Stage TradeFair messuseinä on jokaisen tarpeisiin muuntuva mainostila yrityksen ja tuotteiden esittelyyn missä ikinä haluatkin! Tässä on käytänöllinen messuseinä isoille kuville.

Stage TradeFair messuseinä on helppo pystyttää ja käyttää. Erikokoiset Stage TradeFair-paketetit kattavat yleisimmät L-muotoiset messuosastot. Eri Easy TradeFair -paketteja voi yhdistää joustavasti isommiksi kokonaisuuksiksi. Täydellinen ratkaisu messuille, julkisiin tiloihin, kuvausseinäksi ja vaikka tilanjakajaksi konttoriin.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.