Oppimateriaalit

Nyt Flagmorelta on saatavissa myös kätevät oppimateriaalit. Tuotteet soveltuvat hyvin esiopetus- ja koulukäyttöön. Oppimateriaalien käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana. Näillä tuotteilla teet oppimisesta helposti hauskaa ja toiminnallista!

Ideat näihin oppimateriaaleihin ovat syntyneet koulussa ja niitä kehitellään yhdessä erityisopettajan, opettajien ja oppilaiden kanssa. Oppimateriaalit vastaavat uudistuneen opetussuunnitelman tuomiin haasteisiin. Ne aktivoivat oppilaita liikkumaan, työskentelemään ryhmässä ja niiden avulla on helppo tuoda havainnollisuutta ja toiminnallisuutta oppimiseen.

Vaikka oppimateriaalimme on kehitetty koulussa, voi niitä silti käyttää myös kotona, kerhossa, päivähoidossa tai eskarissa. Ne soveltuvat kaiken ikäisille lapsille ja nuorille.

Flagmoren oppimateriaalit ovat monikäyttöisiä.  Esimerkiksi yhtä ja samaa mattoa voi käyttää monen oppiaineen tunneilla. Niitä on käytetty matematiikassa, äidinkielessä, liikunnassa ja ne soveltuvat myös ohjelmoinnin opetteluun. Oppimateriaaleja on käytetty myös pihalla kevätauringon paistaessa.

Yhteistä kaikille tuoteperheen jäsenille on helppokäyttöisyys ja huolettomuus. Ne ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa. Esimerkiksi isot mattomme (2mx2m) painavat alle kilon!  Kaikki tuotteet voi huoletta taittaa, rullata ja pinota. Sen vuoksi ne vaativat vain vähän varastotilaa. Ne siliävät itsestään, mutta tarvittaessa ne voidaan myös silittää. Jos tuote likaantuu, se on helppo puhdistaa. Tuotteen voi pyyhkiä kostealla tai tarvittaessa pestä pesukoneessa 40 asteen lämpötilassa. Pesu saattaa tehdä tuotteesta pehmeämmän, mutta se säilyy silti käyttökelpoisena.

Kaikki materiaalimme ovat laadukkaita ja turvallisia. Ne ovat kestäviä ja kauniita. Niissä käytetään ympäristöystävällisiä värejä. Oppimateriaalimme ovat edullisia ja kaikkien lompakoille sopivia laatutuotteita.

Oppimateriaalit- tuoteperheemme jakautuu kahteen ryhmään: liinoihin ja mattoihin.

Liinat

Liinat on valmistettu laadukkaasta, paksusta 100% polyester-neuloksesta. Ne soveltuvat pöydille, seinälle, verhoiksi ja kaikkeen sellaiseen toimintaan, jossa ei ole liukastumisvaaraa. Niitä voi käyttää hyvin ohjelmointialustoinakin.

Matot

Matot on valmistettu liukumattomasta PU-pinnoitetusta polyesteristä. Ne ovat verrattomia kaikkeen toiminnalliseen aktiviteettiin kotiin, luokan lattialle, käytävälle tai liikuntasaliin. Maton voi huoletta levittää lattialle, sitä voi hieman silittää jalalla ja se tarttuu lattiapintaan kiinni turvallisesti. Toisin kuin lattiatarrat, maton voi siirtää käytön jälkeen pois. Lattiaan ei jää jälkiä ja siivojakin pysyy tyytyväisenä.

Näillä tuotteilla teet oppimisesta helposti hauskaa ja toiminnallista!

Myynnissä olevat tuotteemme ovat:

Kymmenjärjestelmäalusta matematiikkaan, 54 x 30 cm
Kertotaulumatto, n. 200 cm x 200 cm
Lukuavaruusmatto, n. 200cm x 200cm
Ohjelmointimatto, n. 200cm x 200cm
Ruutuhyppelymatto, 98×600 cm tai 98×300 cm
Ristinolla-matto 98×98 cm
Lukuavaruusliina, n. 180cm x 180cm
Kertotauliina, n. 180 cm x 180 cm
Pelialustat pöytäpeleihin
Lukujonomatto, UUTUUS!

PELI-IDEOITA PÖYTÄPELEIHIN:
Lukuavaruus-pelialustaan
Ruutuhyppely-pelialustaan
Ristinolla-pelialustaan
Kertotaulu-pelialustaan

PELI-IDEOITA MATTOIHIN:
Ohjelmointimattoon
Lukuavaruusmattoon
Ruutuhyppelymattoon
Ristinollamattoon
Kertotaulumattoon

Tuotetiedustelut:

Edugrafi, Elina Karstu, p. 0400 720 698.
edugrafituote@gmail.com

Palvelemme mielellämme:

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse p. 0207 625220

tai osta tuotteet suoraan verkkokaupastamme

Intresserad?
Kontakta oss för en offert.

eller

08-683 30 30

Kontakta oss

Välkommen till Flagmore
Vad kan vi hjälpa till med?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.