Tuotteet ja palvelut

Nordic-lipputangot

Flagmore Nordic -lipputanko on tuotekehittelymme uusin malli. Tangon lujitemuoviputken rakennetta on vahvennettu kestämään kovemmatkin puhurit. Kilpimuotoinen laippa ja vahvemmat pultit takaavat jalustan paremman kestävyyden. Kilpailijoista poiketen sama jalusta sopii kaikkiin 6-12 m tankoihin. Tanko soveltuu sekä yritys että yksityisliputtamiseen kun käytetään normaalikokoisia lippuja ja viirejä. Yrityksillä lipputangot ovat oiva paikka myös kampanjamainontaan.

Lipputangon toimituspakettiin kuuluu: tanko, nuppi, lippunaru, knaapi, lippulukot, maajalusta (eli betoniankkurit) ja saranalevy, mutterisarja sekä asennusohje. Maajalusta sopii myös kallioasennukseen.

Sisänarujärjestelmät

Turvalukittavilla sisänarujärjestelmillä saat lisäturvaa lipuillesi sillä voit suojata lipun ilkivallalta. Niin uusiin kuin vanhoihinkin lipputankoihimme voidaan asentaa lippunaru kulkemaan tangon sisälle. Sisänarujärjestelmä lisää myös tangon käyttömukavuutta sillä normaalia narun hakkaavaa ääntä ei kuulu tuulellakaan.

Käsikäyttöisessä sisänarujärjestelmässä tangon sisällä kulkeva lippunaru saadaan esille avaamalla lukittava narukotelo.

Vinssijärjestelmä on asennettu lippunaruineen tangon sisään. Lipun nostaminen ja laskeminen käy vaivattomasti veivillä, joka voidaan irrottaa tangosta ilkivallan ja varkauden torjumiseksi.

Maajalat

Olemme kehittäneet asennusta nopeuttavia maajalkoja, jotta sinun ei tarvitsisi kuluttaa aikaa mm. betonin kuivumisen odotteluun.

Maaruuvilla asennat lipputangon nopeasti pehmeään maaperään kuten sora- ja savimaahan, edellyttäen että maata on 120 cm:n syvyydeltä. Jos paikka ei miellyttänytkään, voit yhtä helposti ja nopeasti purkaa maaruuvin ja siirtää sen uuteen paikkaan. Maaruuvi painaa ainoastaan 12 kg ja se sopii 6 – 9 metrisiin tankoihin.

Yli 9 metristen lipputankojen perustaksi kannattaa valita valmis betonielementti.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous:

tai

0207 625 220