Tuotteet ja palvelut

Banner-tangoilla saat lippusi näkymään sekä tuulella että tyynellä säällä. Haluathan lippusi viestivän yhtä tyylikkäästi ja selkeästi vuorokauden ympäri kaikilla ilmoilla. Erilaiset banner-tangot pitävät lipun aina suorana. Erona on kuitenkin se, että Bannerbar on kiinteä lipunkannatin, kun taas Bannerliftin voi nostaa ja laskea lipun mukana.

Bannerbar-lipunkannatin asennetaan kiinteästi lipputangon huipulle. Se pitää lipun ryhdikkäästi suorana ja kuulalaakeroituna se kääntää lipun tuulen suuntaisesti. Toimitukseen kuuluu nuppi, holkki, laakeroitu mekanismi, putki (max 150 cm) ja vastapaino.

Bannerlift-lipunkannatin toimii kuten Bannerbar. Lippu on vaivaton vaihtaa, sillä Bannerlift voidaan nostaa ja laskea lipunvaihdon yhteydessä. Toimitukseen kuuluu nuppi, putki (max 150 cm), neljä lippurengasta ja vastapaino.

Flag extender pitää liput hyvin näkyvillä vaikka ei tuulisikaan. Flag extender koostuu kolmesta osasta:

1) lipusta, johon on ommeltu kanavataskut,

2) hiilikuitujänteestä, joka levittää lipun muotoonsa ja

3) lipun suorassa pitävästä painosta.

Flag extenderin käyttäminen ei vaadi erillisiä lisäosia lipputankoon, vaan lippu voidaan nostaa tankoon kuten tavallisetkin liput. Flag extender on kestävä ja sopii erinomaisesti käytettäväksi pystylipussa. Lipun vaihdon yhteydessä ei tarvitse hankkia uutta jännettä, vaan voit käyttää huoletta samaa. Vaihdat vain jänteen ja painon uuteen lippuun. Flag extender on käytännöllinen ja taloudellinen ratkaisu tehokkaaseen mainontaan.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous:

tai

0207 625 220